M G H U K U K

Yükleniyor

Avukatlık danışma ücreti ne kadar?

Ana Sayfa Avukatlık danışma ücreti ne kadar?

Avukatlık danışma ücreti ne kadar?

İstanbul  avukatlara en fazla ihtiyaç duyulan şehirlerden biridir. Burada hukuki bilgi danışma, ihtarname ve sözleşme hazırlama, marka ve miras davaları, icra ve vergi mahkemeleri ve tazminat davası açma gibi hukuki hizmetler görülmektedir. Avukatlık danışma ücreti ne kadar sorusuna cevap vermeden önce belirtmek gerekir ki her avukatın talep ettiği bedel farklı olmakla birlikte avukatların meslek kanunları ve asgari ücret tarifesi mevzuatla belirlenmiştir. Türkiye Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesine göre 2023 yılında ofiste 1 saat avukatlık danışma ücreti asgari 1.200 Türk Lirasıdır.

Saygılarımızla,
Kadıköy Avukat Mete GENÇER

NOT:
Bu internet sitesindeki her türlü bilgi İstanbul Barosuna kayıtlı MG Hukuk Bürosu tarafından yalnızca bilgilendirme amacıyla, Türkiye Barolar Birliği tarafından belirtilen ilgili düzenlemeleri uyarınca hazırlanmıştır.

Kadıköy Avukatı

alanında avukat uzmanlığının kazanılması için avukatın alandaki davaları takip etmesi, seminerlerine katılarak, hukuksal olarak yargı içtihatları ve güncel ile ilgili yargıtay kararlarını takip etmesi gereklidir. alanındaki suç sayısı oldukça fazla olduğu için; Avukatı uzmanlık gerektiren bir alandır.

Kadıköy konusunda, Kadıköy Avukatları tarafından hazırladığmız tüm makalelere makalelerini aşağıda bulabilirsiniz.

Okumuş olduğunuz bu makale yazısı genel hatlarıyla ele alnır tarzda kategorisinde Kadıköy avukatı tarafından yazılmıştır. Makale içeriği ile ilgili size özel detaylı bilgi için büromuzla ya da avukat bir meslektaşımız ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Bizlerle iletişime geçmek isterseniz; İletişim için tıklayınız.

Kadıköy avukatı tarafından bilgilendirilmek ya da konu ile alakalı sorularınız varsa AVUKAT SOR sayfamızdan bizelere sorunuzu iletebilirsiniz. de dahil tüm tüm makalere buradan ulaşabilirsiniz.